fbpx
Menu
easyJet

Η easyJet άνοιξε τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023

Η easyJet άνοιξε τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2023

H easyJet έθεσε προς πώληση 250.000 πτήσεις για το επόμενο καλοκαίρι σε περισσότερους από 100 προορισμούς. Από αυτές τις πτήσεις περισσότερες από 133.000 είναι από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ 9 Μαΐου και 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο διευθυντής της easyJet του Ηνωμένου Βασιλείου, Ali Gayward, δήλωσε ότι η εταιρεία έθεσε σήμερα προς κράτηση τις πτήσεις της για το καλοκαίρι του 2023 με προσφορά, ώστε οι πελάτες της να επωφεληθούν από τις τιμές και να βρουν μια εξαιρετική καλοκαιρινή απόδραση στην πιο φανταστική παραλία και πόλη στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Η χωρητικότητα έχει αυξηθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο σε προορισμούς διακοπών σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, της Κύπρου και της Αιγύπτου, σε σύγκριση με το 2022.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από 19 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουν προγραμματισθεί 414 δρομολόγια προς 104 προορισμούς από το Ηνωμένο Βασίλειο σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή με ναύλους που ξεκινούν από 29,99 £ για απλή μετάβαση.

Πηγή

Περισσότερα Ταξιδιωτικά Νέα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. View more
Accept
Decline