Viral βίντεο

Viral βίντεο: Έτσι αποθηκεύονται οι αποσκευές στην κοιλιά του αεροπλάνου

Πώς και πού αποθηκεύονται οι αποσκευές σε ένα αεροπλάνο;

Ενα timelapse βίντεο έχει συγκεντρώσει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο υπάλληλος αεροδρομίου Κρις κατέγραψε τον εαυτό του στο εσωτερικό ενός αεροπλάνου, περιμένοντας να φτάσουν οι 110 αποσκευές μέσω ενός φορητού μεταφορικού ιμάντα.

@wheos__ Daily stacking💼✈️ #airpor #travellife #travel #fyp #plane #fypage #viral #ramp #workout #life #timelapse #2023 #foryoupage ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

 

Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων αναρτήθηκε στο λογαριασμό του στο TikTok και μαγνήτισε τους θεατές που «πάντα ήθελαν να μάθουν πώς στοιβάζονται οι βαλίτσες στις πτήσεις». Όπως βλέπει κανείς, στην αρχή του βίντεο, ο Κρις σέρνει τον μεταφορικό ιμάντα στο εσωτερικό του αεροσκάφους και αρχίζει να στοιβάζει τις βαλίτσες τη μία επάνω στην άλλη. Καθώς έρχονται περισσότερες αποσκευές και ο χώρος γεμίζει, ο Κρις κονταίνει τον ιμάντα και συνεχίζει να τοποθετεί με τάξη τις βαλίτσες. Σε ένα άλλο βίντεο, ο Κρις, όπως γράφει στην λεζάντα, στοιβάζει 104 αποσκευές σε ένα αεροπλάνο με μικρότερο χώρο. Για να βεβαιωθεί ότι δεν μετακινούνται, μετά από κάθε σειρά αποσκευών, δένει ένα σφιχτό δίχτυ που μοιάζει με κουρτίνα και το οποίο συνδέεται στο ταβάνι από το πάτωμα.

Σύμφωνα με το Clever Journey, οι αποσκευές τοποθετούνται στα ανώτερα στρώματα των αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων ή στα κατώτερα καταστρώματα των επιβατικών αεροσκαφών.

@wheos__

Daily stacking💼 #fyp #airplane #xyzbca #hardwork #fypシ #viral #plane #traveltiktok #traveling #airport #flying #work #gym #travellife

♬ original sound – V

Πηγή
Περισσότερα Ταξιδιωτικά Νέα