Ψυχαγωγία «εικονικής πραγματικότητας» εν πτήσει!

Η British Airways συνεργάζεται με την SkyLights για να προσφέρει σε επιλεγμένους επιβάτες «τρισδιάστατο κινηματογράφο» εν πτήσει, καθώς η αεροπορική εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο γκάτζετ εικονικής πραγματικότητας (VR).

Από τώρα έως το τέλος του 2019, οι πελάτες που ταξιδεύουν σε επιλεγμένες πτήσεις στην πρώτη θέση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Χίθροου έως τη Νέα Υόρκη, θα μπορούν να απολαύσουν μια σειρά βραβευμένων ταινιών, ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικών προγραμμάτων σε μορφές 2D, 3D ή 360 μοιρών.

Η British Airways δήλωσε ότι είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου για να δοκιμάσει την τεχνολογία μετά από συνεργασία με εμπειρογνώμονες για να επιλέξει μια σειρά από θεραπευτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου καθοδηγημένου διαλογισμού και ηχητικής θεραπείας ειδικά σχεδιασμένα για πελάτες που έχουν φόβο να πετάξουν.

Η Sajida Ismail, επικεφαλής του αεροπορικού προϊόντος της British Airways, δήλωσε ότι «η VR έχει την δύναμη να φέρει επανάσταση στην ψυχαγωγία του αεροπλάνου«, καθώς η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει να ενισχύσει την εμπειρία των επιβατών της τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα.

Νωρίτερα φέτος, η British Airways εξέτασε την υπηρεσία, δίνοντας στους πελάτες μια ματιά στην καμπίνα του Club World μέσω της VR.

Πηγή