Ξεναγός: Όχι Διάρκεια Ταξιδιού: 3 ημέρες Μέσο Μεταφοράς: Πλοίο Δραστηριότητα: Sightseeing Κατάλληλη Εποχή: Καλοκαίρι Γεύματα: Πρωινό
 • Λεπτομέρειες
 • Τι Περιλαμβάνει
 • Τι Δεν Περιλαμβάνει
 • Συχνές Ερωτήσεις
 • Επικοινωνία

Σύρος για 3 ημέρες στα 267€ | Early Booking

 

Όση αρχοντιά θα μπορούσε να χωρέσει η κυκλαδίτικη απλότητα μαζεμένη σε ένα νησί. Ένα νησί που συνδέθηκε στενά με τη Φραγκοκρατία, κρατώντας από αυτή τη σχέση , ό,τι πολυτιμότερο θα μπορούσε να οικειοποιηθεί.

Στοιχεία πολιτισμού που πάντρεψε αρμονικά με τον αιγαιοπελαγίτικο χαρακτήρα. Στα χρόνια της ακμής της, όταν η πρωτεύουσα της η Ερμούπολη ήταν το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, ανέπτυξε έναν πολιτισμό ιδιαίτερα λαμπρό, η μνήμη του οποίου διατηρείται άσβεστη.

Το παρελθόν του μεγαλείου της αποτυπώνεται ανάγλυφο στα επιβλητικά δυτικότροπα κτίρια, στις εξαιρετικές πλατείες της, όπως επίσης και στους περίφημους ναούς της. Δίπλα στον ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό ρομαντισμό, που αποπνέει η Ερμούπολη, βρίσκονται τα γραφικά παραθαλάσσια χωριά της: Κίνι, Βάρη, Φοίνικας, Γαλησσάς, Ντελαγκράτσια, Μέγας Γιαλός, έτοιμα να δεχθούν τον επισκέπτη προσφέροντας του όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

 

Η παραπάνω τιμή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας, έπειτα ενδέχεται να υπάρξει προσαύξηση.

 

Σύρος 1

 

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ

60 %

 

Αξίζει να δείτε

 

 • Το Αρχαιολογικό Μουσείο, που έχει την έδρα του σε ειδική πτέρυγα του Δημαρχείου. Περιλαμβάνει εκθέματα από την ευρύτερη ιστορία των Κυκλάδων.
 • Τον αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή της Χαλανδριανής, με λείψανα από την οχύρωση της προϊστορικής ακρόπολης.
 • Το ναυπηγοεπισκευαστικό κέντρο του Νεωρίου, αδιάψευστο μάρτυρα του πλούτου και της αίγλης, από την εποχή που η Ερμούπολη αποτέλεσε σημαντικότατο σταθμό του διαμετακομιστικού εμπορίου.
 • Την κεντρική πλατεία Μιαούλη με τον αντίστοιχο ανδριάντα. Εκεί βρίσκεται το επιβλητικό κτίριο του Δημαρχείου, σχεδιασμένο από τον Τσλικερ (1876 – 1880 μ.Χ).
 • Το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων δίπλα στην κεντρική πλατεία, που είναι μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου.
 • Το Πνευματικό Κέντρο δίπλα στο Δημαρχείο, όπου στεγάζεται η αξιόλογη Δημοτική Βιβλιοθήκη.
 • Τα εκπληκτικά αρχοντικά στη συνοικία “Βαπόρια“.
 • Τις θαυμάσιες βίλλες στην αγκαλιά των δέντρων και των λουλουδιών στο χωριό Επισκοπιό.
 • Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Μεταμόρφωσης, που είναι και η Μητρόπολη της Ερμούπολης και την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου υπάρχει και η εικόνα της Παναγίας, έργο του διάσημου Έλληνα ζωγράφου Δομίνικου Θεοτοκόπουλου ( El Greco).
 • Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η μαρμάρινη εκκλησία του Αγίου Νικολάου του “Πλούσιου”, με τα μεγαλοπρεπή καμπαναριά και την περίτεχνη εσωτερική διακόσμηση.

*Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε με το γραφείο μας και θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Περισσότερες Προσφορές

Μεταφορά
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα – Σύρος – Αθήνα σε θέση κατάστρωμα / σαλόνι.
Διαμονή
 • Διαμονή 2 νύχτες με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο.
Οργάνωση
 • Οργάνωση και 24ωρη υποστήριξη του ταξιδιού.
 • Παροχή του οδηγού πόλης.

Προσοχή: **Οι τιμές ισχύουν ανά άτομο για δίκλινη χρήση δωματίου

Επιπλέον υπηρεσίες
 • Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δημοτικοί φόροι
 • Οι δημοτικοί φόροι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.
Προσωπικά έξοδα
 • Είσοδοι στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Διατροφή.
 • Μετακινήσεις.
 • Ξεναγήσεις.

Μέχρι να αλλάξει η τιμή των αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή / και του ξενοδοχείου. Η τιμή του πακέτου που βλέπετε ισχύει από την στιγμή που ανεβαίνει η προσφορά και αλλάζει κάθε φορά που η αεροπορική / ακτοπλοϊκή εταιρεία ή / και το ξενοδοχείο αλλάζει την τιμή του. Ειδικά οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζουν συνεχώς είτε επειδή πλησιάζουμε στην ημερομηνία της εκδρομής είτε με τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

Όλες μας οι προσφορές αφορούν μεμονωμένα ταξίδια.

- Πρώτα επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει από την ιστοσελίδα μας. (Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε). - Διαλέγετε τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε. - Στέλνετε το αίτημα σας στο info@universetravel.gr ή επικοινωνείτε με τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας στο 210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00) για να ελένξουμε τη διαθεσιμότητα του πακέτου. - Όταν ελέγξουμε την διαθεσιμότητα αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείου προχωρούμε στη διαδικασία κράτησης και εφόσον είστε απόλυτα σύμφωνοι προχωρούμε σε διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων. - Σας αποστέλλουμε όλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς για κατάθεση ποσού. - Μετά το τέλος της έκδοσης πακέτου σας στέλνουμε στο email όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι σας (αεροπορικά εισιτήρια, voucher ξενοδοχείου καθώς και την απόδειξη πληρωμής. Στη περίπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να έρθετε να τα παραλάβετε από το γραφείο μας ή σας τα στείλουμε εμείς στο χώρο σας με δική σας χρέωση).

Θα έχετε πλήρη οργάνωση τους ταξιδιού σας – οδηγίες για το πως να χρησιμοποιείτε τα αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τι να προσέχετε με τις χειραποσκευές, οδηγίες για μεταφορά από το αεροδρόμιο / λιμάνι στο ξενοδοχείο σας (με ΜΜΜ ή με private transfer), παροχή οδηγού πόλης με όλες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό σας, βοήθεια στην επιλογή ή κράτηση των εισιτηρίων για αξιοθέατα, tours και εκδρομές και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας για το ταξίδι σας.

Για τον κάθε επιβάτη χρειαζόμαστε: - Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες - Ημερομηνία γέννησης - Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου (καθώς και ημερομηνία λήξεως του διαβατηρίου) - Τηλέφωνο επικοινωνίας - Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

- Κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου μας (Πειραιώς, Alphabank) - Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (με φυσική παρουσία στο γραφείο μας , καθώς θα μας ζητήσει pin η χρεωστική σας κάρτα).

Εφόσον το επιθυμείτε προσφέρουμε δωρεάν και την διαδικασία του web check in και σας αποστέλλουμε τις κάρτες επιβίβασης στο email σας.

Όλες οι προσφορές στην ιστοσελίδα μας αφορούν δίκλινα δωμάτια, και η τιμή του πακέτου είναι πάντα ανά άτομο. Μπορούμε αν θέλετε να κλείσουμε διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο αλλά πάντα υπάρχει επιβάρυνση. Επίσης γίνεται διαμονή σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Για επιπλέον κόστη ή αλλαγή τιμής λόγω αλλαγής τύπου δωματίου πρέπει να μας καλέσετε στο 210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00)

Φυσικά! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και έτσι θα λαμβάνετε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές στο email σας.

- Από τα γραφεία μας, που βρίσκονται Ηλιουπόλεως 6, 11636, Αθήνα, στον 3ο όροφο - Από τα σημεία παραλαβής που εξυπηρετούν στο λιμάνι αναχώρησής σου. Αυτά τα σημεία περιλαμβάνουν κιόσκια εισιτηρίων στα λιμάνια ή τα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας (συνήθως βρίσκονται κοντά στο λιμάνι). Τα κιόσκια εισιτηρίων στα λιμάνια που βρίσκονται στην πύλη αναχώρησης σας, είναι πάντα ανοιχτά τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα σχετικά με τη παραλαβή των εισιτηρίων σας ανεξάρτητα από την ώρα αναχώρησής σας. - Παράδοση στην προτιμώμενη διεύθυνση μέσω courier με χρέωση παραλήπτη.