Ξεναγός: Όχι Διάρκεια Ταξιδιού: 3 ημέρες Μέσο Μεταφοράς: Αεροπλάνο Αναχώρηση: 12/02/2022 Επιστροφή: 14/02/2022 Γεύματα: Πρωινό
 • Λεπτομέρειες
 • Τι Περιλαμβάνει
 • Τι Δεν Περιλαμβάνει
 • Συχνές Ερωτήσεις
 • Επικοινωνία

Σαντορίνη για 3 ημέρες στα 260€ | Αγίου Βαλεντίνου

 

Αν κάποιο λεξικό ήθελε να ερμηνεύσει λέξεις με εικόνες, τότε σίγουρα δίπλα στη λέξη δέος θα έβαζε μια φωτογραφία της Σαντορίνης. Συναρπαστική αίσθηση. Απόκρημνοι βράχοι, γεμάτοι πολύχρωμες ηφαιστειακές ρυτίδες, μορφοποιούν ένα συναρπαστικό αγκάλιασμα στο καλωσόρισμα των πλοίων. Δίνουν την εντύπωση ότι μόλις αποχωρίστηκαν ένα τμήμα του εαυτού τους. Σαν να προσπαθούν μάταια να αγκαλιάσουν τα δικά τους κομμάτια, που αιώνες τώρα στέκουν αποκομμένα απέναντί τους. Τα νησιά Άσπρο, Παλαιά και Νέα Καμένη αποτελούν "σάρκα εκ της σαρκός" τους.
Μοναδικός τόνος ηπιότητας σ 'αυτήν την συγχορδία του θεόπνευστου μεγαλείου οι μυρμηγκιές από τα κάτασπρα σπιτάκια, που γλυκαίνουν την κορυφογραμμή του ορίζοντα επιβεβαιώνοντας την ανθρώπινη παρουσία. Καθώς πλησιάζει κανείς, παραδίνει το συναρπαστικό μεγαλείο του πρώτου κοιτάγματος στη γοητεία στιγμών και χώρων που ταιριάζουν περισσότερο στο ανθρώπινο μέτρο.
Είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Ημερομηνία Αναχώρησης

 

12/02 - 14/02/2022

 

Η παραπάνω τιμή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας, έπειτα ενδέχεται να υπάρξει προσαύξηση.

 

 

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ

30 %

 

"Πολύτιμος λίθος" στο σαντορινιό γεωλογικό δαχτυλίδι. Χτισμένη στο φρύδι της καλντέρας (λεκάνης), αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τη δραματική μάχη του νησιού με τα στοιχεία της φύσης. Τα κατάλευκα σπίτια ατενίζουν την θάλασσα, στερεωμένα περίτεχνα σε βαθμιδωτά επίπεδα, στολισμένα με θόλους και καμάρες. Ολόκληρος ο οικισμός, στη μεριά της θάλασσας, κυριολεκτικά κρέμεται στον γκρεμό.

Σήμερα το βασικό λιμάνι του νησιού ο Αθηνίος, έχει αντικαταστήσει το παλαιότερο, τον Όρμο που βρίσκεται λίγο βορειότερα, ακριβώς κάτω από τα Φηρά. Τα κρουαζιερόπλοια ωστόσο, συνεχίζουν και σήμερα να αγκυροβολούν στο παλιό λιμάνι αποβιβάζοντας επισκέπτες, που επιθυμούν να ακολουθήσουν την παραδοσιακή διαδρομή. Με γαϊδουράκι ή μουλάρι, στην ελισσόμενη λευκή κορδέλα των εξακοσίων σκαλοπατιών ή ακόμη και με το τελεφερίκ, η θέα που ατενίζει κανείς  είναι εκπληκτική.

Στις παρειές της καλντέρας φαίνονται τα απανωτά στρώματα της λάβας με τους εναλλασσόμενους χρωματισμούς μαύρης και κόκκινης τέφρας. Από τους χρωματισμούς αυτούς έλαβε η Χώρα το όνομά της.

 

Αξίζει να δείτε - Σαντορίνη

 • Το Αρχαιολογικό Μουσείο του νησιού.
 • Το Λαογραφικό Μουσείο στο Κατοχώρι.
 • Το βενετσιάνικο κτίριο Γκύζη, στο Πνευματικό Κέντρο της Χώρας.
 • Το μεσαιωνικό φρουριακό κτίσμα (γουλάς)
 • Το μοναστήρι των Δομηνικανίδων καλογραιών, με μοναχές από διάφορες χώρες.
 • Το κάτασπρο εκκλησάκι του Αγίου Μηνά, που έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν του νησιού.
 • Την Ορθόδοξη και την Καθολική Μητρόπολη.
 • Το Μουσείο Οίνου.
 • Τη Νέα Καμένη, που μπορείτε να επισκεφθείτε με εκδρομικό καΐκι από τον ορμό των Φηρών.
 • Αντίστοιχο τοπίο με θερμές ηφαιστειακές πηγές επικρατεί και στην Παλαιά Καμένη, η οποία απέχει περίπου 30' με καΐκι από τον Αθηνιό.

 

*Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε με το γραφείο μας και θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Περισσότερες Προσφορές

Μεταφορά
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Σαντορίνη – Αθήνα απευθείας πτήσεων σε οικονομική θέση
 • Φόρους αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων
 • Από 1 χειραποσκευή για κάθε άτομο
Διαμονή
 • Διαμονή 2 νύχτες με πλούσιο πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο.
Οργάνωση
 • Οργάνωση και 24ωρη υποστήριξη του ταξιδιού.
 • Παροχή του οδηγού πόλης.

Προσοχή: **Οι τιμές ισχύουν ανά άτομο για δίκλινη χρήση δωματίου

Επιπλέον υπηρεσίες
 • Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δημοτικοί φόροι
 • Οι δημοτικοί φόροι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.
Προσωπικά έξοδα
 • Είσοδοι στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Διατροφή.
 • Μετακινήσεις.
 • Ξεναγήσεις.

Μέχρι να αλλάξει η τιμή των αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή / και του ξενοδοχείου. Η τιμή του πακέτου που βλέπετε ισχύει από την στιγμή που ανεβαίνει η προσφορά και αλλάζει κάθε φορά που η αεροπορική / ακτοπλοϊκή εταιρεία ή / και το ξενοδοχείο αλλάζει την τιμή του. Ειδικά οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζουν συνεχώς είτε επειδή πλησιάζουμε στην ημερομηνία της εκδρομής είτε με τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

Όλες μας οι προσφορές αφορούν μεμονωμένα ταξίδια.

- Πρώτα επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει από την ιστοσελίδα μας. (Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε). - Διαλέγετε τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε. - Στέλνετε το αίτημα σας στο info@universetravel.gr ή επικοινωνείτε με τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας στο 210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00) για να ελένξουμε τη διαθεσιμότητα του πακέτου. - Όταν ελέγξουμε την διαθεσιμότητα αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείου προχωρούμε στη διαδικασία κράτησης και εφόσον είστε απόλυτα σύμφωνοι προχωρούμε σε διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων. - Σας αποστέλλουμε όλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς για κατάθεση ποσού. - Μετά το τέλος της έκδοσης πακέτου σας στέλνουμε στο email όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι σας (αεροπορικά εισιτήρια, voucher ξενοδοχείου καθώς και την απόδειξη πληρωμής. Στη περίπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να έρθετε να τα παραλάβετε από το γραφείο μας ή σας τα στείλουμε εμείς στο χώρο σας με δική σας χρέωση).

Θα έχετε πλήρη οργάνωση τους ταξιδιού σας – οδηγίες για το πως να χρησιμοποιείτε τα αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τι να προσέχετε με τις χειραποσκευές, οδηγίες για μεταφορά από το αεροδρόμιο / λιμάνι στο ξενοδοχείο σας (με ΜΜΜ ή με private transfer), παροχή οδηγού πόλης με όλες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό σας, βοήθεια στην επιλογή ή κράτηση των εισιτηρίων για αξιοθέατα, tours και εκδρομές και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας για το ταξίδι σας.

Για τον κάθε επιβάτη χρειαζόμαστε: - Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες - Ημερομηνία γέννησης - Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου (καθώς και ημερομηνία λήξεως του διαβατηρίου) - Τηλέφωνο επικοινωνίας - Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

- Κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου μας (Πειραιώς, Alphabank) - Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (με φυσική παρουσία στο γραφείο μας , καθώς θα μας ζητήσει pin η χρεωστική σας κάρτα).

Εφόσον το επιθυμείτε προσφέρουμε δωρεάν και την διαδικασία του web check in και σας αποστέλλουμε τις κάρτες επιβίβασης στο email σας.

Όλες οι προσφορές στην ιστοσελίδα μας αφορούν δίκλινα δωμάτια, και η τιμή του πακέτου είναι πάντα ανά άτομο. Μπορούμε αν θέλετε να κλείσουμε διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο αλλά πάντα υπάρχει επιβάρυνση. Επίσης γίνεται διαμονή σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Για επιπλέον κόστη ή αλλαγή τιμής λόγω αλλαγής τύπου δωματίου πρέπει να μας καλέσετε στο 210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00)

Φυσικά! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και έτσι θα λαμβάνετε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές στο email σας.

- Από τα γραφεία μας, που βρίσκονται Ηλιουπόλεως 6, 11636, Αθήνα, στον 3ο όροφο - Από τα σημεία παραλαβής που εξυπηρετούν στο λιμάνι αναχώρησής σου. Αυτά τα σημεία περιλαμβάνουν κιόσκια εισιτηρίων στα λιμάνια ή τα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας (συνήθως βρίσκονται κοντά στο λιμάνι). Τα κιόσκια εισιτηρίων στα λιμάνια που βρίσκονται στην πύλη αναχώρησης σας, είναι πάντα ανοιχτά τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα σχετικά με τη παραλαβή των εισιτηρίων σας ανεξάρτητα από την ώρα αναχώρησής σας. - Παράδοση στην προτιμώμενη διεύθυνση μέσω courier με χρέωση παραλήπτη.