Ξεναγός: Ναι Διάρκεια Ταξιδιού: 9 ημέρες Μέσο Μεταφοράς: Πούλμαν,Αεροπλάνο,Πλοίο Κατάλληλη Εποχή: Άνοιξη,Καλοκαίρι,Φθινόπωρο Δραστηριότητα: Sightseeing,Snowmobile,Trekking,Safari,Swimming Γεύματα: Ημιδιατροφή
 • Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Τι Περιλαμβάνει
 • Τι Δεν Περιλαμβάνει
 • Επικοινωνία

Πανόραμα Ισλανδίας: Snowmobiles, Παρατήρηση φαλαινών, Μουσείο λάβας

 

Η Ισλανδία, στις βόρειες εσχατιές της Ευρώπης είναι ένα νησιωτικό κράτος, λίγο μικρότερο από την Ελλάδα και με μόλις 360.000 κατοίκους! Πολλοί την έχουν ονομάσει «το βασίλειο του χιονιού», άλλοι την θεωρούν «παράδεισο των φυσιολατρών», εμείς την αγαπάμε, την έχουμε περπατήσει απ’ άκρη σ’ άκρη και πιστεύουμε ότι αξίζει να την επισκεφθεί κανείς όχι μόνο μία αλλά και δύο και τρεις φορές!

Απλωμένη πάνω σε ένα από τα μεγαλύτερα γεωλογικά ρήγματα, με πανέμορφο ηφαιστειακό ανάγλυφο, φιλοξενεί γραφικά ψαροχώρια, απλές και όμορφες πολίχνες, απόκρημνες ακτές και επιβλητικούς παγετώνες.

Η ήρεμη δύναμη του τοπίου ταράζεται από την περιοδικότητα των γκέιζερς κοντά στη λίμνη Μάιβατν, την βουβή αχλή των κυμάτων ανοιχτά του Χούσαβικ, και τις δυνατές κραυγές των πουλιών που φωλιάζουν στις νότιες παραλίες της.

Εμείς σε αυτό τα ταξίδι θα σας μυήσουμε σε όλα τα μυστικά της κουλτούρας των κατοίκων της, θα σας ιστορήσουμε τις περιπέτειές τους στο βάθος των αιώνων και θα σας δείξουμε έναν τρόπο ζωής που φέρνει τον άνθρωπο αντιμέτωπο με την φύση σε ένα παιχνίδι κυριαρχίας και δύναμης.

Ακόμα κι αν έχετε ξαναπάει, αξίζει να γνωρίσετε αυτή τη χώρα μέσα από μια άλλη οπτική, πιο διεισδυτική και πιο πολυδιάστατη. Σας περιμένουμε!

 • Oι αναχωρήσεις 28/6 καθώς και οι 8, 15 & 26/7, ακολουθούν 8ήμερο πρόγραμμα
  (πτήσεις Skandinavian Airlines)

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Εξαιρετικές πτήσεις με Skandinavian Airlines / Lufthansa (μέσω ενδιάμεσου σταθμού).
 • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 3*.
 • Γεύματα: Ημιδιατροφή καθημερινά στην επαρχία της Ισλανδίας και πρωινό στο Ρέυκιαβικ.
 • Μεταφορές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ξενάγηση με είσοδο στο Κέντρο Λάβας .
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία).
 • Ψυχαγωγία: Βόλτα στην λιμνοθάλασσα του παγετώνα Jokulsarlon με βάρκα και κυνήγι φαλαινών.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
 • διανυκτερεύσεις στο ακριβό και κοσμοπολίτικο Ρέυκιαβικ σε 4* ξενοδοχείο
 • 4 διανυκτερεύσεις στην επαρχία σε 4* & 3* επιλεγμένα εξαιρετικά ξενοδοχεία
 • Πρωινό καθημερινά στο Ρέυκιαβικ & ημιδιατροφή στην επαρχία
 • Επίσκεψη σε μία καταπληκτική σύγχρονη φάρμα/θερμοκήπιο με γεύμα έκπληξη!!!
 • Μοναδική εμπειρία SPA στο καταπληκτικό Blue lagoon
 • Εμπερία μοναδική για κυνήγι Φαλαινών στη Βόρεια Θάλασσα (μια ακριβή δραστηριότητα που θα βρείτε μόνο στo Cosmorama)
 • Μοναδική εμπειρία η βόλτα με snowmobiles στον παγετώνα Langjokull και επίσκεψη στα παγετωνικά σπήλαια
 • Ξενάγηση στο υπέροχο Μουσείο/Κέντρο Λάβας (μόνο στο Cosmorama)
 • Επίσκεψη στο Εθνικό πάρκο Σκάφταφελ με τον παγετώνα Βατναγιογκούλ και βόλτα με αμφίβιο στη Λιμνοθάλασσα Γιοκούλσαρλον
 • Εμπεριότατος Αρχηγός / συνοδός του ταξιδιού

Πτήσεις: Lufthansa

Αναχωρήσεις: 29/5  | 19/6  |  5, 14, 21/8  |  5, 19/9   (9ήμερο πρόγραμμα)

Διαδρομή Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
Αθήνα – Μόναχο 19.25 21.00
Μόναχο – Ρέυκιαβικ 22.15 00.10
Ρέυκιαβικ – Μόναχο 01.10 06.55
Μόναχο – Αθήνα 11.05 14.30

 

Πτήσεις: Skandinavian Airlines

Αναχωρήσεις: 28/6  |  8, 15, 26/7   (8ήμερο πρόγραμμα)

Διαδρομή Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
Αθήνα – Κοπεγχάγη 11.30 14.05
Κοπεγχάγη – Ρέυκιαβικ 16.35 17.50
Ρέυκιαβικ – Κοπεγχάγη 10.30 15.35
Κοπεγχάγη – Αθήνα 16.20 20.30

Περισσότερα Οργανωμένα Πακέτα

Αναλυτικά:
Χώρα: Ισλανδία
Πόλη: Ρέικιαβικ (3), Βικ (1), Χοφν (1), Εγκίλσταντιρ (1), Ακουρέιρι (1)

Αναχώρηση Δωμάτιο Τιμή κατ' άτομο    
29/05, 19/06, 05/09 Δίκλινο
2.195
 
 
Αεροπορική εταιρία Lufthansa
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
2.690
29/05, 19/06, 05/09 Μονόκλινο
2.885
 
 
Αεροπορική εταιρία Lufthansa
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
3.380
28/06, 08/07, 15/07, 26/07 Δίκλινο
2.195
 
 
Αεροπορική εταιρία Skandinavian Airlines
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
2.690
28/06, 08/07, 15/07, 26/07 Μονόκλινο
2.885
 
 
Αεροπορική εταιρία Skandinavian Airlines
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
3.380
05/08, 14/08, 21/08 Δίκλινο
2.295
 
 
Αεροπορική εταιρία Lufthansa
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
2.790
05/08, 14/08, 21/08 Μονόκλινο
2.985
 
 
Αεροπορική εταιρία Lufthansa
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
3.480
19/09 Δίκλινο
2.095
 
 
Αεροπορική εταιρία Lufthansa
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
2.590
19/09 Μονόκλινο
2.785
 
 
Αεροπορική εταιρία Lufthansa
Φόροι
495
Συνολική Τιμή
3.280
 • Οι αναχωρήσεις 28/6 καθώς και οι 8, 15 & 26/7, ακολουθούν 8ήμερο πρόγραμμα (πτήσεις Skandinavian Airlines).
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
 • Αναχωρήσεις και από Θεσσαλονίκη. Ρωτήστε μας για τις τιμές.

Πρόγραμμα

Ημέρα 1η

Αθήνα – Ρέικιαβικ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ρέυκιαβικ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της χώρας στο Κέφλαβικ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Ρέικιαβικ.

Ημέρα 2η

Ρέικιαβικ – Βικ

Μετά το πρωινό αφήνουμε την πρωτεύουσα και ξεκινάμε για την εξερεύνηση του νησιού. Προορισμός μας οι νότιες ακτές με ξενάγηση στο «Κέντρο Λάβας». Στη διαδρομή μας θα απολαύσουμε μερικούς από τους ομορφότερους καταρράκτες, τον Σελιαλάντ και τον ιδιαίτερα φωτογενή Σκόγκα, καθώς και τη προστατευόμενη περιοχή του Ντιρχολέ, όπου έχουν τις φωλιές τους εκατοντάδες σπάνια πτηνά. Τελικός μας προορισμός το γραφικό ψαροχώρι Βικ, στην ευρύτερη περιοχή του οποίου θα διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 3η

Βικ - Fjadrargljufur - Εθνικό πάρκο Σκάφταφελ – Γιοκούλσαρλον – Χοφν

Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρούμε για το μοναδικό φαράγγι Fjadrargljufur. Περπατώντας ανάμεσα σε ένα μοναδικό τοπίο λάβας θα βρεθούμε σε ένα απόκοσμο θέαμα! Υπέροχοι εξώστες / σημεία παρατήρησης θα μας χαρίσουν εικόνες μοναδικές σε ένα πραγματικά θαύμα της φύσης. Το φαράγγι απλώνεται φιδωτά μπροστά μας οδηγώντας το νερό του ομώνυμου ποταμού.
Επόμενο αξιοθέατο το Εθνικό πάρκο Σκάφταφελ ή Βάτναγιοκουλ όπως είναι επίσης γνωστό. Είναι ένα από τα τρία εθνικά πάρκα της Ισλανδίας και καλύπτει το 13% του εδάφους της και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα της Ευρώπης. Μεγάλο μέρος του εθνικού πάρκου είναι καλυμμένο από τον ομώνυμο παγετώνα Vatnajökull. Το τοπίο που διαμορφώνεται είναι ποικίλο, κυρίως λόγω της αλληλεπίδρασης της ηφαιστειακής δραστηριότητας και των παγετώνων. Λίγα μέρη στον κόσμο παρουσιάζουν τα αποτελέσματα τόσο έντονων φυσικών φαινομένων όπως εδώ, όπου η αέναη μάχη μεταξύ πάγου και φωτιάς εξακολουθεί να μαίνεται και να δημιουργεί ξεχωριστής ομορφιάς φυσικά τοπία που προέρχονται από τις συνδυασμένες δυνάμεις των ποταμών, του πάγου και της ηφαιστειακής και γεωθερμικής δραστηριότητας. Στο νότιο τμήμα του πάρκου βρίσκεται η διάσημη λιμνοθάλασσα του παγετώνα Γιοκούλσαρλον που αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της χώρας. Η λιμνοθάλασσα άρχισε να διαμορφώνεται το 1934, όταν ο παγετώνας άρχισε να υποχωρεί στη γύρω περιοχή. Σήμερα έχει μέγεθος περίπου 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα και συνεχώς μεγαλώνει αφού περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα πάγου λιώνουν κάθε χρόνο μέσα σε αυτή. Παράλληλα είναι η βαθύτερη λίμνη στην Ισλανδία με μέγιστο βάθος 260 μέτρα. Η επίσκεψή μας μέσα στη λίμνη, με ειδικές αμφίβιες βάρκες είναι μία εμπειρία που θα μας αποκαλύψει σε όλη της τη διάσταση τη μαγεία και τα θαύματα που προσφέρει η υπέροχη αυτή περιοχή και αποτελεί ακόμη ένα δείγμα, ότι στο Cosmorama δεν συμβιβαζόμαστε για λόγους κόστους παραλείποντας τέτοιες συγκλονιστικές εμπειρίες, όπως συμβαίνει στα συνήθη προγράμματα. Η μέρα μας θα κλείσει με επίσκεψη στην «Διαμαντένια Ακτή» που πήρε το όνομά της από τα κομμάτια πάγου που ερχόμενα σε επαφή με το θαλασσινό νερό, παίρνουν υπέροχα σχήματα και μία αλλόκοτη διαύγεια που τα κάνει πραγματικά να μοιάζουν με τεράστια διαμάντια! Αργά το απόγευμα καταλήγουμε στην περιοχή του Χοφν, στις Νοτιοανατολικές Ακτές της νησιωτικής χώρας, όπου και διανυκτερεύουμε.

Ημέρα 4η

Χοφν - Ανατολικά Φιόρδς - Εγκίλσταντιρ

Σήμερα θα διατρέξουμε τις ανατολικές εσχατιές της Ισλανδίας και αφού περάσουμε το επιβλητικό ορεινό πέρασμα του όρους Βέστουχορν, θα φτάσουμε στην περιοχή που βρίσκονται οι ιδιαίτερα θεαματικές ακτές της Ανατολικής Ισλανδίας με το άγριο, σχεδόν εξώκοσμο τοπίο που χαρακτηρίζει την περιοχή των Ανατολικών Φιόρδς. Γραφικά χωριά όπως το Ντιουπιβογκουρ θα διανθίσουν τη διαδρομή μας. Στη συνέχεια αφού έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας με εικόνες εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς θα διανυκτερεύσουμε στην ευρύτερη περιοχή του Εγκίλσταντιρ.

Ημέρα 5η

Εγκίλσταντιρ - Μάιβατν – Ντέτιφος - Γκόνταφος - Έιγιαφιόρδ – Ακουρέιρι Κυνήγι Φαλαινών

Μια ακόμα πλούσια και συγκλονιστική μέρα ξεκινάει σήμερα. Πρώτη μας στάση η παραδοσιακή φάρμα στο Modrudalur για να φωτογραφήσουμε την ρουστίκ αρχιτεκτονική της υπαίθρου.
Συνεχίζουμε για τον βορρά της χώρας μέσω μιας εντυπωσιακής διαδρομής που το τραχύ σεληνιακό τοπίο κυριαρχεί. Η επίσκεψή μας στον “άγνωστο” καταρράκτη Ντέτιφος θα μας φέρει σε επαφή με τον ισχυρότερο καταρράκτη της Ευρώπης και φυσικά την εντυπωσιακή του υδατόπτωση που ενσαρκώνει την απόλυτη δύναμη της φύσης της Ισλανδίας. Αμέσως μετά μας περιμένει η θαυμάσια γεωθερμική περιοχή της Λίμνης Μάιβατν με τους διάσημους ψευδοκρατήρες, τις πηγές που αναβλύζουν θερμά νερά, τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς από τη λάβα των παλαιότερων ηφαιστειακών δραστηριοτήτων καθώς και την πλούσια πανίδα.
Αμέσως μετά μας περιμένει το υπέροχο θέαμα ενός ακόμα επιβλητικού καταρράκτη, του καταρράκτη των «Θεών», Γκόνταφος. Επόμενος προορισμός το λιμάνι του Ακουρέιρι, στο φιόρδ της Βόρειας Θάλασσας όπου θα επιβιβαστούμε σε ειδικό «φαλαινοθηρικό» και αν είμαστε τυχεροί θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το εξαιρετικό θέαμα των μεγαλύτερων θηλαστικών ζώων του πλανήτη, που συναντώνται σε αφθονία στον Βόρειο Ατλαντικό. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στο Ακουρέιρι.

Ημέρα 6η

Ακουρέιρι – Παγετώνας Λανγκγιογκουλ (snowmobiles & Ice Caves) - Ρέικιαβικ

Το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την μητρόπολη της Βόρειας Ισλανδίας και το 2ο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας. Γραφικά κτίρια, υπέροχη θέα προς το Φιόρδ Έιγια, που στις όχθες του είναι χτισμένη η πόλη και φυσικά αρκετά διοικητικά κτίρια συνθέτουν την εικόνα της ενδιαφέρουσας πόλης. Ανεβείτε τα σκαλιά μέχρι την εκκλησία στο κέντρο της πόλης, περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο με τα καφέ και τα καταστήματα και φωτογραφήστε το γραφικό λιμάνι της πόλης.
Σήμερα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς το κοσμοπολίτικο Ρέικιαβικ. Όμως το κορυφαίο αξιοθέατο της μέρας είναι ο παγετώνας Λανγκγιογκουλ! Εκεί μας περιμένει μία μοναδική εμπειρία. Με ειδικά μηχανάκια χιονιού (snowmobiles) θα διασχίσουμε ένα κομμάτι του τεράστιου υδάτινου όγκου στις πλαγιές του παγετώνα που φτάνουν μέχρι και τα 1.000μ υψόμετρο! Εκατομμύρια χρόνια γεωλογικής ιστορίας που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας μέσα στο μοναδικό σπήλαιο πάγου που θα επισκεφθούμε για να θαυμάσουμε τις μοναδικές αντανακλάσεις και τους ήχους στα έγκατα του παγετώνα! Tο απόγευμα θα καταλήξουμε στην πρωτεύουσα Ρέικιαβικ έχοντας ολοκληρώσει τον πλήρη γύρο του μοναδικού αυτού νησιού.
Απόψε όμως είστε στο Ρέικιαβικ! Τι καλύτερο λοιπόν από μία νυχτερινή βόλτα στην εξαιρετικά αναδιαμορφωμένη παλιά συνοικία της πόλης στο λιμάνι όπου δεσπόζει το υπέροχα φωταγωγημένο κέντρο Πολιτισμού αλλά και τα μοναδικά μπαρ της πόλης. Βόλτα στο Ρέικιαβικ λοιπόν μια εμπειρία που δεν χάνεται με τίποτα!

Ημέρα 7η

Ρέικιαβικ (Ξενάγηση πόλης & Golden Circle Tour)

Το πρωινό μας σήμερα είναι αφιερωμένο στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας που την αποκαλούν ως τη «μεγαλύτερη μικρή πόλη του κόσμου». Θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κοσμοπολίτικου Ρέικιαβικ όπως το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία Hallgrνmskirkja στο κέντρο της πόλης. Μετά την ξενάγηση επίσκεψη και γεύμα σε μια μοναδική φάρμα / θερμοκήπιο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την περιοχή του διάσημου Γκέισερ, του Μεγάλου Πίδακα, ο οποίος έδωσε το όνομά του και χαρακτηρίζει τους θερμοπίδακες παγκοσμίως. Πρώτα ο ίδιος ο Γκέισερ και αμέσως μετά ο Στρόκουρ, που εκτοξεύει το θερμό νερό σε ύψος 30μ. μαζί με τις θερμές πηγές που τους περιστοιχίζουν συνθέτουν ένα υπέροχο, ξεχωριστό τοπίο, ενδεικτικό της απαράμιλλης ομορφιάς της φύσης της Ισλανδίας. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αμέσως μετά μας περιμένει ο επιβλητικός Γκούλφος, ο «Χρυσός» καταρράκτης που αποτελεί ένα από τα διασημότερα σημεία της νησιωτικής χώρας. Αμέσως μετά μας περιμένει η παγκοσμίως διάσημη περιοχή του Θίνκβελιρ που όχι μόνο είναι το πιο ιστορικό σημείο του νησιού μιας και εδώ βρίσκεται το παλαιότερο δημοκρατικό σε συνεχή λειτουργία κοινοβούλιο της παγκόσμιας ιστορίας, που ιδρύθηκε το 930, αλλά είναι και το σημείο που συναντώνται οι τεκτονικές πλάκες της Βορείου Αμερικής και της Ευρασίας. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός Πολιτικής Ιστορίας και Γεωλογικών Φαινομένων κάνουν το μέρος πραγματικά μοναδικό. Το απόγευμα επιστροφή στο Ρέικιαβικ.

Ημέρα 8η

Ρέικιαβικ – Χερσόνησος Ρέκιανες - (Γαλάζια Λίμνη) – Αθήνα

Σήμερα επωφεληθείτε από το ελεύθερο πρωινό και κάντε μια βόλτα στην αριστοκρατική λεωφόρο Skolavöraustígur με τις μπουτίκ, τα καταστήματα και τις γκαλερί τέχνης. Περπατήστε στην περιοχή του λιμανιού της πόλης, πλήρως αναπλασμένη τα τελευταία χρόνια και πόλο έλξης για τουρίστες και ντόπιους, γεμάτη με κομψά καφέ και «trendy» εστιατόρια. Νωρίς το απόγευμα κατευθυνόμαστε στη χερσόνησο Ρέκιανες. Πρόκειται για μία περιοχή πλούσια σε γεωθερμικές πηγές. Πρώτη μας στάση λοιπόν το Gunnuhver που περιβάλλεται από έναν «τρομακτικό» μύθο όπως και κάθε τι εξάλλου στην Ισλανδία.
Στη συνέχεια ετοιμαστείτε για μια επική φωτογραφία. Αποθανατήστε τον εαυτό σας στη γέφυρα που ενώνει δύο τεκτονικές πλάκες !!!! Και ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας στην Ισλανδία. Μα φυσικά η φημισμένη Ηφαιστιακή Γαλάζια Λίμνη (Blue Lagoon). Εδώ θα απολαύσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό μπάνιο στα θερμά κατάλευκα νερά, μέσα σε ένα μαγευτικό ηφαιστειακό τοπίο. Η εν λόγω λιμνοθάλασσα δημιουργήθηκε το 1976 κατά λάθος, όταν κατά την διάρκεια της λειτουργίας ενός γειτονικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, άρχισε να αδειάζει νερό πλούσιο σε αλάτι, φύκια και διοξείδιο του πυριτίου, το οποίο και συσσωρεύτηκε στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργώντας τη λαγκούνα. Μετά το χαλαρωτικό μπάνιο θα αναχωρήσουμε για το διεθνές αεροδρόμιο του Κέφλαβικ από όπου πετάμε για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 9η

Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Εξαιρετικές πτήσεις με Skandinavian Airlines / Lufthansa (μέσω ενδιάμεσου σταθμού).
 • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 3*.
 • Γεύματα: Ημιδιατροφή καθημερινά στην επαρχία της Ισλανδίας και πρωινό στο Ρέυκιαβικ.
 • Μεταφορές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ξενάγηση με είσοδο στο Κέντρο Λάβας .
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία).
 • Ψυχαγωγία: Βόλτα στην λιμνοθάλασσα του παγετώνα Jokulsarlon με βάρκα και κυνήγι φαλαινών.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
 • Αχθοφορικά.
 • Φιλοδωρήματα.
 • Προαιρετική ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστους 15€.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.