Ξεναγός: Όχι Διάρκεια Ταξιδιού: 3 ημέρες Μέσο Μεταφοράς: Πλοίο Δραστηριότητα: Sightseeing Κατάλληλη Εποχή: Καλοκαίρι Γεύματα: Πρωινό
 • Λεπτομέρειες
 • Τι Περιλαμβάνει
 • Τι Δεν Περιλαμβάνει
 • Συχνές Ερωτήσεις
 • Επικοινωνία

Πάρος για 3 ημέρες στα 203€ | Early Booking

 

Ο χαρακτήρας παραμένει ατόφιος. Η γεύση των Κυκλάδων διατηρείται ανόθευτη και φτάνει για όλους. Το γκριζοπράσινο σώμα της με τους χαμηλούς λόφους και τις εύφορες κοιλάδες αφήνεται στοργικά στο λίκνισμα του πελάγους. Το Αιγαίο καταθέτει στα πόδια της το χρυσάφι του. Πανέμορφες αμμουδιές, πολύτιμα στολίδια στις περισσότερες ακτές της.
Ανεμόμυλοι, κάτασπρα σπίτια, εκκλησίες και μοναστήρια, εναρμονίζονται σε μια συγχορδία του λευκού με το γαλάζιο. Η μέρα παραδομένη στην αγκαλιά της θάλασσας. Η νύχτα φωτεινή, απλωμένη σε γραφικές γωνιές, τραπεζάκια δίπλα στο κύμα και ανέμελο νυχτερινό ξεφάντωμα.

Οι κάτοικοι, άνθρωποι ζεστοί και απλοί, θα σας προσφέρουν με αγάπη την παραδοσιακή φιλοξενία.

Όλα συνωμοτούν για την ευτυχία σας.

 

Η παραπάνω τιμή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας, έπειτα ενδέχεται να υπάρξει προσαύξηση.

 

Πάρος universe travel 1

 

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ

90 %

Αξίζει να δείτε

 

 • Το ΚΑΣΤΡΟ, του οποίου σώζονται  αρκετά τμήματα, χτίστηκε από τον Δούκα της Νάξου Μάρκο Σανούδο, τον 13ο αιώνα μ.Χ. Κοντά στο ναό ανακαλύφθηκε αρχαίος οικισμός της 3ης χιλιετίας π.Χ. Στην περιοχή του Κάστρου υπάρχουν σήμερα δέκα περίπου εκκλησίες, με σημαντικότερη τον εκπληκτικής αρχιτεκτονικής αξίας ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.
 • Τα ερείπια του αρχαίου Ναού του Απόλλωνα στο Δήλειο, ιερό κατ'εξοχήν αφιερωμένο στην Άρτεμη της Δήλου.
 • Το Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της Παροικιάς με σπάνια εκθέματα, που ξεκινούν από τον 6ο π.Χ.
 • Δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο σώζεται το σπίτι της ηρωίδας του 1821 Μαντώς Μαυρογένους.
 • Τα ερείπια του Ασκληπείου, 1 χλμ από την Παροικιά προς την Αλυκή και το ιερό του Πυθείου Απόλλωνα.
 • Το αρχαίο νεκροταφείο στην παραλία της Παροικιάς.
 • Το μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της Παροικιάς.
 • Τη Μονή Λογγοβάρδα με την αξιόλογη ιστορική βιβλιοθήκη. Χτίστηκε το 1638 μ.Χ από το μοναχό Παλαιολόγο. Η είσοδος δεν επιτρέπεται σε γυναίκες.
 • Το γυναικείο Μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος. (Τα τρία μοναστήρια της Πάρου προσφέρουν πλούσιες συγκινήσεις, καθώς συνδυάζουν την όμορφη αρχιτεκτονική με τη βαθύτατη θρησκευτική κατάνυξη).
 • Την εκκλησία της Παναγίας της Σεπτεμβριανής, με ανάγλυφη προτομή της Παναγίας του 1592 μ.Χ.
 • Τον Άγιο Κωνσταντίνο, που δεσπόζει επιβλητικός στη θέση του αρχαίου ναού στο Κάστρο.
 • Τη βενετσιάνικη Εκκλησία του Χριστού που προβάλλει ερειπωμένη, στην ίδια τοποθεσία επίσης.

*Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε με το γραφείο μας και θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Περισσότερες Προσφορές

Μεταφορά
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθήνα – Πάρος – Αθήνα σε θέση κατάστρωμα / σαλόνι.
Διαμονή
 • Διαμονή 2 νύχτες με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο.
Οργάνωση
 • Οργάνωση και 24ωρη υποστήριξη του ταξιδιού.
 • Παροχή του οδηγού πόλης.

Προσοχή: **Οι τιμές ισχύουν ανά άτομο για δίκλινη χρήση δωματίου

Επιπλέον υπηρεσίες
 • Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δημοτικοί φόροι
 • Οι δημοτικοί φόροι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.
Προσωπικά έξοδα
 • Είσοδοι στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Διατροφή.
 • Μετακινήσεις.
 • Ξεναγήσεις.

Μέχρι να αλλάξει η τιμή των αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή / και του ξενοδοχείου. Η τιμή του πακέτου που βλέπετε ισχύει από την στιγμή που ανεβαίνει η προσφορά και αλλάζει κάθε φορά που η αεροπορική / ακτοπλοϊκή εταιρεία ή / και το ξενοδοχείο αλλάζει την τιμή του. Ειδικά οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζουν συνεχώς είτε επειδή πλησιάζουμε στην ημερομηνία της εκδρομής είτε με τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

Όλες μας οι προσφορές αφορούν μεμονωμένα ταξίδια.

- Πρώτα επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει από την ιστοσελίδα μας. (Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε). - Διαλέγετε τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε. - Στέλνετε το αίτημα σας στο info@universetravel.gr ή επικοινωνείτε με τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας στο 210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00) για να ελένξουμε τη διαθεσιμότητα του πακέτου. - Όταν ελέγξουμε την διαθεσιμότητα αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείου προχωρούμε στη διαδικασία κράτησης και εφόσον είστε απόλυτα σύμφωνοι προχωρούμε σε διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων. - Σας αποστέλλουμε όλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς για κατάθεση ποσού. - Μετά το τέλος της έκδοσης πακέτου σας στέλνουμε στο email όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι σας (αεροπορικά εισιτήρια, voucher ξενοδοχείου καθώς και την απόδειξη πληρωμής. Στη περίπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να έρθετε να τα παραλάβετε από το γραφείο μας ή σας τα στείλουμε εμείς στο χώρο σας με δική σας χρέωση).

Θα έχετε πλήρη οργάνωση τους ταξιδιού σας – οδηγίες για το πως να χρησιμοποιείτε τα αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τι να προσέχετε με τις χειραποσκευές, οδηγίες για μεταφορά από το αεροδρόμιο / λιμάνι στο ξενοδοχείο σας (με ΜΜΜ ή με private transfer), παροχή οδηγού πόλης με όλες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό σας, βοήθεια στην επιλογή ή κράτηση των εισιτηρίων για αξιοθέατα, tours και εκδρομές και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας για το ταξίδι σας.

Για τον κάθε επιβάτη χρειαζόμαστε: - Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες - Ημερομηνία γέννησης - Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου (καθώς και ημερομηνία λήξεως του διαβατηρίου) - Τηλέφωνο επικοινωνίας - Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

- Κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου μας (Πειραιώς, Alphabank) - Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (με φυσική παρουσία στο γραφείο μας , καθώς θα μας ζητήσει pin η χρεωστική σας κάρτα).

Εφόσον το επιθυμείτε προσφέρουμε δωρεάν και την διαδικασία του web check in και σας αποστέλλουμε τις κάρτες επιβίβασης στο email σας.

Όλες οι προσφορές στην ιστοσελίδα μας αφορούν δίκλινα δωμάτια, και η τιμή του πακέτου είναι πάντα ανά άτομο. Μπορούμε αν θέλετε να κλείσουμε διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο αλλά πάντα υπάρχει επιβάρυνση. Επίσης γίνεται διαμονή σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Για επιπλέον κόστη ή αλλαγή τιμής λόγω αλλαγής τύπου δωματίου πρέπει να μας καλέσετε στο 210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00)

Φυσικά! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και έτσι θα λαμβάνετε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές στο email σας.

- Από τα γραφεία μας, που βρίσκονται Ηλιουπόλεως 6, 11636, Αθήνα, στον 3ο όροφο - Από τα σημεία παραλαβής που εξυπηρετούν στο λιμάνι αναχώρησής σου. Αυτά τα σημεία περιλαμβάνουν κιόσκια εισιτηρίων στα λιμάνια ή τα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας (συνήθως βρίσκονται κοντά στο λιμάνι). Τα κιόσκια εισιτηρίων στα λιμάνια που βρίσκονται στην πύλη αναχώρησης σας, είναι πάντα ανοιχτά τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση του πλοίου, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα σχετικά με τη παραλαβή των εισιτηρίων σας ανεξάρτητα από την ώρα αναχώρησής σας. - Παράδοση στην προτιμώμενη διεύθυνση μέσω courier με χρέωση παραλήπτη.