Ξεναγός: Όχι Διάρκεια Ταξιδιού: 1 ημέρα Μέσο Μεταφοράς: Πλοίο Δραστηριότητα: Sightseeing Κατάλληλη Εποχή: Φθινόπωρο,Χειμώνας,Καλοκαίρι Γεύματα: Πρωινό
  • Λεπτομέρειες
  • Πρόγραμμα
  • Τι Περιλαμβάνει
  • Τι Δεν Περιλαμβάνει
  • Επικοινωνία

Ανακαλύψτε τρία ελληνικά νησιά μέσα σε μία μέρα! Ζήστε αξέχαστες στιγμές. Χαρίστε στον εαυτό σας μια απόδραση ξεκούρασης. Ταξιδέψτε στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο και στην αγκαλιά του ήλιου. Επισκεφθείτε τρία γραφικά ελληνικά νησιά σε μια μέρα την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα. 

ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟΣ - ΑΙΓΙΝΑ

 

Τρία ελληνικά νησιά με απίστευτη ενέργεια που θα σας γεμίσουν με χαρά σε κάθε σας ανάσα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η κάμερα σας! Εμείς θα την φροντίσουμε να τη γεμίσετε με υπέρχες αναμνήσεις.

 

100 ευρώ για ενήλικες

80 ευρώ για παιδιά 5 – 11 ετών

Δωρεάν για παιδιά 0 – 4 ετών

 

Η "κοσμοπολίτικη" Ύδρα 

 

Λιθόστρωτα σοκάκια χωρίς αυτοκίνητα, με παραδοσιακές άμαξες και γαϊδουράκια για κάθε μεταφορά στο νησί. Μοναδικός αρχιτεκτονικός πλούτος. Παλιά φρούρια και πολεμίστρες. Εκπληκτικές παραλίες με βότσαλα ή αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά. Ένα από τα σημαντικότερα κέντρα πολιτισμού, έμπνευσης και δημιουργίας για μερικές από τις εξέχουσες προσωπικότητες της διεθνούς και της εγχώριας καλλιτεχνικής κοινότητας των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Χρόνος Παραμονής στο νησί: 1 ώρα και 45 λεπτά

 

Ο "κινηματογραφικός" Πόρος

 

Νιώστε σαν αστέρας του κινηματογράφου, φορέστε το καπέλο σας, κινηθείτε με στυλ και απολαύστε ένα καταπράσινο νησί. Αξεπέραστη φυσική ομορφιά και χιλιάδες πεύκα που επεκτείνονται από τις απόκρημνες ακτές του νησιού έως τις αμμώδεις παραλίες του. Στενά σοκάκια. Επιβλητικά νεοκλασικά κτήρια. Παραδοσιακά ελληνικά μαγαζιά και μια θάλασσα που το βαθύ γαλάζιο της μαγεύει κάθε βλέμμα.

Χρόνος παραμονής στο νησί: 50 λεπτά 

 

Αίγινα ένα "μωσαϊκό" αισθήσεων

 

Η πνευματική ηρεμία, τα χρώματα, η παράδοση και οι εκπληκτικές παραλίες της αποτελούν μέχρι σήμερα έμπνευση για δημιουργία και προσελκύουν χιλιάδες κόσμο στην πρώτη Πρωτεύουσα του Νεοελληνικού κράτους. Ένα ξακουστό νησί σε ολόκληρο τον κόσμο για: Τα εξαιρετικής ποιότητας φιστίκια του. Τις πανέμορφες παρθένες παραλίες του. Το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Το Ναό της Αφαίας, που είναι ο καλύτερα διατηρημένος ναός στην Ελλάδα. Την Παλαιοχώρα και το μεσαιωνικό φρούριο. Τον αρχαίο Ελαιώνα της Αίγινας, τον τόπο όπου ο διάσημος οίκος Hermes, επέλεξε για να προωθήσει μια από τις καμπάνιες του. Ένα μέρος σπάνιας ομορφιάς με υπεραιονώβια ελαιόδεντρα. Τις παραδοσιακές του άμαξες με τα άλογα. Τα νεοκλασικά κτήρια σε χρώμα ώχρας. Τις αυλές που μοσχοβολούν γιασεμί και πολύχρωμες πόρτες, στολισμένες με κόκκινες και λευκές βουκαμβίλιες και βέβαια πολλοί, σπουδαίοι καλλιτέχνες απ' όλο τον κόσμο, ερωτεύτηκαν την μοναδική εμπειρία που ονομάζεται... Αίγινα!

Χρόνος Παραμονής στο νησί: 2 ώρες

 

  • Επίσκεψη 3 πανέμορφων νησιών του Σαρωνικού κόλπου (Ύδρα - Πόρος - Αίγινα)
  • Μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ
  • Ζωντανή μουσική και χορευτές για διασκέδαση
  • Λιμενικά τέλη
  • Ό,τι δεν συμπεριλαμβάνεται στα περιλαμβανόμενα