Ξεναγός: Όχι Διάρκεια Ταξιδιού: 4 ημέρες Μέσο Μεταφοράς: Αεροπλάνο Δραστηριότητα: Sightseeing Κατάλληλη Εποχή: Άνοιξη,Καλοκαίρι Γεύματα: Πρωινό
 • Λεπτομέρειες
 • Τι Περιλαμβάνει
 • Τι Δεν Περιλαμβάνει
 • Συχνές Ερωτήσεις
 • Επικοινωνία

Το Κάλιαρι είναι Ιταλικό μητροπολιτικό κέντρο και πρωτεύουσα της Σαρδηνίας. Αυτόνομη περιοχή στην Ιταλία και το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Μεσόγειο. Το Κάλιαρι είναι πρωτεύουσα της Ιταλικής επαρχίας του Κάλιαρι, στην τοπική Σαρδηνιακή προφορά μεταφράζεται ως “κάστρο”. Το Κάλιαρι είναι η 26η μεγαλύτερη πόλη στην Ιταλία και η μεγαλύτερη στην Σαρδηνία.

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν

από 29/05/2020 και μετά

Αναχώρηση: Κάθε Παρασκευή

** Εξαιρούνται αργίες και εορταστική περίοδος 

Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΚΕΤΟΥ

30 %

 

Προσοχή: **Οι τιμές ισχύουν ανά άτομο για δίκλινη χρήση δωματίου

Το Κάλιαρι είναι μία από τις πόλεις με την μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρώπη, τα αρχαιολογικά στρώματα δείχνουν ότι κατοικείται συνεχώς τα τελευταία 5.000 χρόνια με συνεχείς πολιτισμούς που εναλλάσσει ο ένας τον άλλον από την Νεολιθική εποχή μέχρι σήμερα. Τα περισσότερα ιστορικά μνημεία έχουν καταστραφεί από τα σπήλαια, υπάρχει μια μεγάλη νεκρόπολη από την εποχή της Καρχηδόνας, ένα Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, μια Βυζαντινή βασιλική, τρεις πύργοι από τους Πιζανούς και ένα σύστημα οχυρώσεων των Αψβούργων που είναι το ισχυρότερο στην δυτική Μεσόγειο. Οι πλούσιες φυσικές πηγές του προστατεύτηκαν από το ισχυρό κάστρο που οικοδομήθηκε στον λόφο Καστέλ ντι Κάστρο. Η περιοχή είχε μεγάλη παραγωγή αλατιού από την λιμνοθάλασσα, σιτηρών και αργύρου από τα ορυχεία.

Η πόλη ήταν ένα μεγάλο πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και πνευματικό κέντρο με πολλά μνημεία και κτίρια που οικοδομήθηκαν με τον σύγχρονο ρυθμό Άρτ Νουβώ. Αποτελεί το κορυφαίο οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Σαρδηνίας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια στην Δυτική Μεσόγειο με διεθνές αεροδρόμιο.

Αξίζει να επισκεφθείτε τη Βασιλική της Μπονάρια που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, τη Νεκρόπολη, τη μεγαλύτερη που έχει σωθεί μετά από αυτήν της Καρχηδόνας και το αμφιθέατρο στο λόφο Μπουονκαμίνο, λαξευμένο μες στο βράχο.

Μασσαλία για 4 ημέρες στα 330€ | Early Booking

Μεταφορά

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Κάλιαρι – Αθήνα (απευθείας πτήσεις με Volotea)
 • Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων
 • Από μια χειραποσκευή 10 κιλών για κάθε άτομο

Διαμονή 3 νύχτες με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο σε 3* ξενοδοχείο

 

Οργάνωση

 • Οργάνωση και 24ωρη υποστήριξη του ταξιδιού
 • Υπηρεσία check-in των αεροπορικών εισιτηρίων

Επιπλέον υπηρεσίες

 • Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
 • Δημοτικοί φόροι (περίπου 3 ευρώ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση)
 • Είσοδοι στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Διατροφή
 • Μετακινήσεις
 • Ξεναγήσεις

Μέχρι να αλλάξει η τιμή των αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή / και του ξενοδοχείου.

Η τιμή του πακέτου που βλέπετε ισχύει από την στιγμή που ανεβαίνει η προσφορά και αλλάζει κάθε φορά που η αεροπορική / ακτοπλοϊκή εταιρία ή / και το ξενοδοχείο αλλάζει την τιμή του. Ειδικά οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζουν συνεχώς είτε επειδή πλησιάζουμε στην ημερομηνία της εκδρομής είτε με τη διαθεσιμότητα των θέσεων.

Όλες μας οι προσφορές αφορούν μεμονωμένα ταξίδια.

- Πρώτα επιλέγετε το πακέτο που σας ενδιαφέρει από την ιστοσελίδα μας. (Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε).
- Διαλέγετε τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε.
- Στέλνετε το αίτημα σας στο info@universetravel.gr ή επικοινωνείτε με τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας στο 210 9011013
(Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00) για να ελένξουμε τη διαθεσιμότητα πακέτου.
- Όταν ελέγξουμε την διαθεσιμότητα αεροπορικών / ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και ξενοδοχείου προχωρούμε στη διαδικασία κράτησης και εφόσον είστε απόλυτα σύμφωνοι προχωρούμε σε διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων.
- Σας αποστέλλουμε όλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς για κατάθεση ποσού.
- Μετά το τέλος της έκδοσης πακέτου σας στέλνουμε στο email όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι σας (αεροπορικά εισιτήρια, voucher ξενοδοχείου καθώς και την απόδειξη πληρωμής. Στη περίπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να έρθετε να τα παραλάβετε από το γραφείο μας ή σας τα στείλουμε εμείς στο χώρο σας με δική σας χρέωση).

Θα έχετε πλήρη οργάνωση τους ταξιδιού σας – οδηγίες για το πως να χρησιμοποιείτε τα αεροπορικά / ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τι να προσέχετε με τις χειραποσκευές, οδηγίες για μεταφορά από το αεροδρόμιο / λιμάνι στο ξενοδοχείο σας (με ΜΜΜ ή με private transfer), παροχή οδηγού πόλης με όλες τις χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό σας, βοήθεια στην επιλογή ή κράτηση των εισιτηρίων για αξιοθέατα, tours και εκδρομές και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας για το ταξίδι σας.

Για τον κάθε επιβάτη χρειαζόμαστε:

- Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες
- Ημερομηνία γέννησης
- Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου (καθώς και ημερομηνία λήξεως του διαβατηρίου)
- Τηλέφωνο επικοινωνίας
- Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

- Κατάθεσή σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου μας (Πειραιώς, Alphabank)
- Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (με φυσική παρουσία στο γραφείο μας , καθώς θα μας ζητήσει pin η χρεωστική σας κάρτα).

Εφόσον το επιθυμείτε προσφέρουμε δωρεάν και την διαδικασία του web check in και σας αποστέλλουμε τις κάρτες επιβίβασης στο email σας.

Όλες οι προσφορές στην ιστοσελίδα μας αφορούν δίκλινα δωμάτια, και η τιμή του πακέτου είναι πάντα ανά άτομο.

Μπορούμε αν θέλετε να κλείσουμε διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο αλλά πάντα υπάρχει επιβάρυνση.

Επίσης γίνεται διαμονή σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια. Για επιπλέον κόστη ή αλλαγή τιμής λόγω αλλαγής τύπου δωματίου πρέπει να μας καλέσετε στο
210 9011013 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00)

Φυσικά! Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και έτσι θα λαμβάνετε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές στο email σας.