Ξεναγός: Ναι Διάρκεια Ταξιδιού: 5 ημέρες Μέσο Μεταφοράς: Αεροπλάνο,Πούλμαν Δραστηριότητα: Sightseeing Κατάλληλη Εποχή: Χειμώνας Γεύματα: Πρωινό
 • Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα
 • Τι Περιλαμβάνει
 • Τι Δεν Περιλαμβάνει
 • Επικοινωνία

Αμβούργο Χριστουγεννιάτικες αγορές και Χανσεατικές Πόλεις | Χριστούγεννα 2020

Τι θα λέγατε να περάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα στο γιορτινό Αμβούργο; Η αριστοκρατική αυτή μεγαλούπολη, και σπουδαιότερο λιμάνι της Γερμανίας, μας υποδέχεται με τη γιορτινή της διάθεση και τις φημισμένες Χριστουγεννιάτικες αγορές της, προσκαλώντας μας να χαρούμε την ατμόσφαιρα των γιορτών όπως τόσο καλά ξέρουν στην κεντρική Ευρώπη. Με την ευκαιρία αυτή θα επισκεφθούμε φυσικά και τις πανέμορφες χανσεατικές πόλεις της Βρέμης και του Λύμπεκ, για μια ολοκληρωμένη γεύση του υπέροχου γερμανικού βορρά!

Ταξίδι στο Αμβούργο τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, με τη μεγάλη ναυτική ιστορία, την υπέροχη αρχιτεκτονική και την καταπράσινη φύση. Η πόλη είναι μια  φυσική σκηνογραφία με ένα υπερθέαμα καναλιών, γεφυρών, λιμνών και ειδυλλιακών πάρκων που διατρέχουν τον αστικό ιστό. Το πρόγραμμά μας εμπλουτίζεται με τις πόλεις Λύμπεκ και Βρέμη που θα επισκεφτούμε. Το Λύμπεκ, η παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης με το υπέροχο ιστορικό της κέντρο, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της Βόρειας Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Η Βρέμη στη συνέχεια,η τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας , αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό κόμβο, με δεκάδες ιστορικές γκαλερί και μουσεία καθώς και αξιόλογο οικονομικό κέντρο με παρουσία πολλών μεγάλων επιχειρήσεων.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 824

24/12/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:50

11:05

Α3 825

28/12/2020

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ

11:55

16:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 824

31/12/2020

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08:50

11:05

Α3 825

04/01/2021

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΘΗΝΑ

11:55

16:00

Περισσότερα Οργανωμένα Πακέτα

Αναχωρήσεις

24/12, 31/12

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/12/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες  - Τιμή από 575€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 575 € 210 €
  Twin Room 575 € 210 €
  Triple Room 575 € 210 €
  Single Room 875 € 210 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  31/12/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 5 ημέρες  - Τιμή από 649€

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι 
- Double Room 649 € 210 €
  Twin Room 649 € 210 €
  Triple Room 649 € 210 €
  Single Room 949 € 210 €

Πρόγραμμα

1η ημέρα

Αθήνα – Αμβούργο (χριστουγεννιάτικη αγορά για την αναχώρηση των Χριστουγέννων)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Αμβούργο. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη που αποτελεί το σημαντικότερο λιμάνι της Γερμανίας. Η ξενάγησή μας με πούλμαν και εν μέρει με τα πόδια στο κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει έναν γοητευτικό συνδυασμό από ιστορικά κτίρια, πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, τους δρόμους με τα εξόχως πολυτελή και ακριβά καταστήματα και καταλήγει στην πραγματική καρδιά του αστικού κορμού, στις λαϊκές γειτονιές των ναυτών και την γνωστή Ρέπερμπαν με τα κόκκινα φανάρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Ιστορική χριστουγεννιάτικη αγορά του Αμβούργου (Historischer Weihnachtsmarkt am Rathaus). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Αμβούργο – Λύμπεκ – Αμβούργο

Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της βορείου Γερμανίας θα μας φέρει στο Λύμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά το Μεσαίωνα. Το ιστορικό κέντρο της σήμερα μικρής πόλης, είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της βορείου Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας της UNESCO. Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια θα μας αποκαλύψει την σπουδαία αρχιτεκτονική και ιστορική ταυτότητα της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο κεντρικό μας ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στο κέντρο της πανέμορφης πόλης ή κατά μήκος της παραλίας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Αμβούργο – Βρέμη – Αμβούργο

Το πρωί θα ξεκινήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στην τρίτη πόλη της Χανσεατικής Τριάδας (μετά από το Αμβούργο και το Λύμπεκ), την πανέμορφη Βρέμη. Ξενάγηση με τα πόδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη του πασίγνωστου δημαρχείου, που μαζί με την κεντρική πλατεία και το τεράστιο μεσαιωνικό άγαλμα του Ρολάνδου, βρίσκεται επίσης στην Λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Αμβούργο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Αμβούργο

Ημέρα ελεύθερη στο Αμβούργο για να χαρούμε τη γιορτινή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αυτής της αριστοκρατικής όσο και ανέλπιστα ενδιαφέρουσας πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών του Αμβούργου (Hamburger Kunsthalle) (είσοδος δεν περιλαμβάνεται) ή να απολαύσετε προαιρετικά μια ωριαία κρουαζιέρα στη λίμνη Alster (το κόστος δεν περιλαμβάνεται) Διανυκτέρευση.

5η ημέρα

Αμβούργο – πτήση επιστροφής

Μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
 • Συνολικά 4 διανυκτερεύσεις στο Αμβούργο σε ξενοδοχείο 4*.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές, μετακινήσεις και ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός, συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 210
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα που δεν αναφέρονται ως περιλαμβανόμενα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.
 • Το κόστος της κρουαζιέρας στη λίμνη Alster