fbpx
Menu
Κέρκυρα

Κέρκυρα: Κλειστό για 14 ημέρες το αεροδρόμιο

Κέρκυρα: Κλειστό για 14 ημέρες το αεροδρόμιο

Αναστέλλεται από αύριο και έως τις 24 του μηνός η λειτουργία του διαδρόμου προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου της Κέρκυρας καθώς σύμφωνα με την Fraport, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του διαδρόμου με τοποθέτηση νέου τάπητα αλλά και υποστρώματος, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας του αεροδρομίου.

Το συγκεκριμένο έργο, σύμφωνα με τη Fraport θα έχει ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όχι μόνο μεγαλύτερων αεροσκαφών, αλλά και αυξημένου αριθμού πτήσεων.

Η διακοπή της λειτουργίας του διαδρόμου κρίνεται απολύτως απαραίτητη, λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του έργου, της φυσιολογίας του εδάφους και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο διάδρομος αναμένεται να κλείσει επίσης και κατά την περίοδο 8 με 22 Φεβρουαρίου ενώ θα πραγματοποιούνται, εφόσον απαιτηθεί, μόνο αεροδιακομιδές από ασθενοφόρα ελικόπτερα και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, θα λειτουργούν κανονικά, για το κοινό.

Πηγή

Περισσότερα Ταξιδιωτικά Νέα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. View more
Accept
Decline