fbpx
Menu
ITA Airways

Η ITA Airways εγκαινιάζει την πτήση Ρώμη Fiumicino-London City

Η ITA Airways συνεχίζει να διασφαλίζει συνδέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο και εισάγει μία νέα απευθείας πτήση μεταξύ Ρώμης Fiumicino (FCO) και London City Airport (LCY).

Το δρομολόγιο, που εξυπηρετείται με το νέο Airbus A220- 100, θα λειτουργεί από την 1η Απριλίου 2024, με 12 εβδομαδιαίες συχνότητες.

Επιπλέον, η εταιρεία ανοίγει για πωλήσεις μια επιπλέον συχνότητα (την πέμπτη) μεταξύ Milan Linate και London City, που θα λειτουργεί τη θερινή περίοδο από τις 10 Απριλίου 2024 και θα αυξήσει τις εβδομαδιαίες συχνότητες μεταξύ Μιλάνου και London City έως 31.

Αυτή η πρόσθετη υπηρεσία θα εκτελείται επίσης με Airbus A220-100.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αποδεικνύεται μια ακόμη πιο στρατηγική αγορά για την ITA Airways χάρη στις καθημερινές συνδέσεις μεταξύ τους.

Οι νέες συνδέσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να αγοραστούν σε όλα τα κανάλια πωλήσεων της ITA Airways, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ita-airways.com, στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας, στα ταξιδιωτικά γραφεία και τα εκδοτήρια εισιτηρίων αεροδρομίων.

Πηγή

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. View more
Accept
Decline