Το ταξιδιωτικό γραφείο Universe Travel L.T.D. (IATA No: 27-2 1151-6, ΜΗ.Τ.Ε.: 0206Ε61000094400), ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1991 από τον Πειραιά και υπήρξε από τα πρώτα ταξιδιωτικά γραφεία, που δραστηριοποιήθηκε στην έκδοση μεμονωμένων εισιτηρίων, αεροπορικών πακέτων και οργανωμένων εκδρομών με το φθηνότερο δυνατόν κόστος προς όφελος των πελατών της.

Στόχος είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της για ένα ασφαλές ταξίδι.

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Αεροπορικά Εισιτήρια σε χαμηλό κόστος για οποιονδήποτε προορισμό.
  • Ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω συνεργασιών με τις μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων στον κόσμο, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.
  • Ενοικίαση Αυτοκινήτων, καλύπτοντας πλήρως τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις σας για την άνετη και ευχάριστη μετακίνησή σας.
  • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Universe Travel, o επισκέπτης έχει την δυνατότητα να αναζητήσει ή να λάβει πληροφορίες, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο (24/7).

Με πελατολόγιο άνω των 500 επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως φαρμακευτικές εταιρείες, τράπεζες, και κυβερνητικοί οργανισμοί, το πρακτορείο Universe Travel, πιστεύοντας και επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, διαθέτει στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του ελληνικού και διεθνούς τουρισμού, ικανά να ανταποκριθούν άμεσα, στην οποιαδήποτε απαίτηση του ταξιδιού σας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας