καθημερινές πτήσεις από ΗΠΑ-Καναδά προς Αθήνα

Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις από ΗΠΑ-Καναδά προς Αθήνα

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου από την αεροπορική εταιρεία Delta με πτήση από το αεροδρόμιο JFK προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 Ο σχεδιασμός προβλέπει 5 πτήσεις την εβδομάδα έως τις 24 Μαρτίου και καθημερινές πτήσεις από τις 25 Μαρτίου και μετά.

Από τη Νέα Υόρκη θα αναχωρούν 3 πτήσεις την εβδομάδα για Αθήνα από τις 6 Απριλίου και από τις 6 Μαϊου, καθημερινά. Από τις 6 Μαΐου, πτήσεις θα αναχωρούν καθημερινά. Η Emirates θα συνεχίσει τις καθημερινές απευθείας πτήσεις και η AMERICAN ξεκινάει το δικό της πρόγραμμα από τις 5 Μαΐου επίσης με καθημερινές πτήσεις.

Από το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια η απευθείας καθημερινή σύνδεση ξεκινάει με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, την 1η Ιουνίου, με περισσότερες πτήσεις σε σχέση με πέρσι. Από τη Βοστόνη, οι πτήσεις ξεκινάνε για 4 μέρες την εβδομάδα αρκετά νωρίτερα, στις 8 Μαΐου. Επίσης μεγάλη ώθηση στις τουριστικές ροές αναμένεται να προσθέσουν οι πτήσεις από τον Καναδά, καθώς το ενδιαφέρον του ελληνικού στοιχείου στη χώρα είναι ιδιαίτερα έντονο.

Από το Μόντρεαλ οι πτήσεις θα ξεκινήσουν 31 Μαρτίου, από Δευτέρα και Παρασκευή και από την 1 Μαΐου θα γίνονται καθημερινά, με ήδη υψηλό ρυθμό προκρατήσεων. Τέλος, από το Τορόντο, το πρώτο αεροπλάνο θα απογειωθεί 28 Μαρτίου και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο 3 φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο).

Πηγή

Περισσότερα Ταξιδιωτικά Νέα