fbpx
Menu
South African Airways 3

Η South African Airways εγκαινίασε το νέο αεροσκάφος της A350-900

Η South African Airways (SAA) λειτούργησε για πρώτη φορά το νέο της αεροσκάφος Airbus A350-900 στην πτήση από τη Φρανκφούρτη στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι πελάτες της SAA Business και Economy Class μπορούν να προσβλέπουν σε μια εξαιρετικά ήσυχη και μοντέρνα καμπίνα. Σε μια χαλαρή και άνετη εμπειρία πτήσεων. Το νέο A350-900 έχει 339 θέσεις, 30 στην Business Class και 309 στην Economy Class. Με τις πρώτες έξι σειρές της Economy Class να προσφέρουν επιπλέον χώρο για τα πόδια.

Ο υψηλής ποιότητας εξοπλισμός του Α350 – 900 συναντά τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας

Η αποκλειστική Premium Business Class προσφέρει καθίσματα Lie-Flat με δυνατότητα σύνδεσης τροφοδοσίας και USB. Επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Μπορείτε να το απολαύσετε σε οθόνες αφής HD 18 ιντσών και ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Τα γεύματα και τα βραβευμένα κρασιά της Νότιας Αφρικής έρχονται να ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Οι πελάτες της SAA Economy Class μπορούν να προσβλέπουν σε καινούργια, εργονομικά καθίσματα με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα. Κάθε κάθισμα οικονομικής θέσης είναι εξοπλισμένο με θύρα USB και πρόσβαση σε τροφοδοσία για υπολογιστές. Διαθέτει επίσης ένα σύστημα ψυχαγωγίας κατά παραγγελία που αναπαράγει ατομικές οθόνες 10 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

South African Airways

Η εμπειρία της πτήσης περιλαμβάνει μια επιλογή φρεσκομαγειρεμένων γευμάτων, συμπληρωματική υπηρεσία κρασιού και μπαρ και ένα κιτ ανέσεων με μάσκες ύπνου και οδοντόβουρτσα. Εκτός από τις παροχές των καμπίνων, το A350-900, που θεωρείται το πιο εξελιγμένο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, έχει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου περίπου 25% σε σύγκριση με τα αεροσκάφη που λειτουργούν σήμερα στη γραμμή. Γεγονός που μειώνει σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Ο Michael Bentele, περιφερειακός γενικός διευθυντής της SAA για την ηπειρωτική Ευρώπη, εκφράζει την ικανοποίησή του για το θετικό αυτό σημάδι σε περιόδους επιχειρηματικών διαδικασιών διάσωσης, στις οποίες η SAA βρίσκεται από τις 5 Δεκεμβρίου 2019:

«Η ανάπτυξη αυτού του σύγχρονου αεροσκάφους στη Φρανκφούρτη δείχνει τη σημασία της κεντρικής ευρωπαϊκής αγοράς για την SAA αλλά και για τη Νότια Αφρική, είναι μια σημαντική αγορά τουριστικών πηγών και ένας σημαντικός εμπορικός εταίρος».

South African Airways 1

Η SAA εκπροσωπείται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την Discover the World.

Oι επαγγελματίες σχεδίου διάσωσης επιχειρήσεων της South African Airways SOC Ltd, οι οποίοι υποστηρίζονται από τα Τμήματα Δημοσίων Επιχειρήσεων (Departments of Public Enterprises) και το Εθνικό Ταμείο (National Treasury) πέτυχαν στο να διατηρήσουν την ισορροπία της χρηματοδότησης (Post Commencement fundind), απαιτούνταν για για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων απαιτήσεων ρευστότητας της αεροπορικής εταιρείας την περίοδο ώσπου το σχέδιο διάσωσης ( Rescue Plan) να δημοσιοποιηθεί και να υιοθετηθεί.

Το Σχέδιο αυτό είναι απαραίτητο σύμφωνα με το άρθρο 150 του περί Εταιρειών Νόμου και είναι ευθύνη των Practitioners (Πρακτόρων). Η πρόοδος των κονδυλίων έρχεται μαζί με τη διαδικασία διάσωσης επιχειρήσεων. Η οποία ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου 2019. Οι τοπικές εμπορικές τράπεζες παρείχαν το αρχικό PCF ύψους δισεκατομμυρίων επιπλέον των υφιστάμενων ανοιγμάτων έναντι της SAA. Οι συζητήσεις που διεξήχθησαν με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ήταν καρποφόρες. Η Τράπεζα Ανάπτυξης της Νότιας Αφρικής προσφέρθηκε να προσφέρει την επόμενη δόση της PCF. Συνολικού ύψους ύψους ,5 δισ. Ευρώ, με άμεση μείωση κατά 2 δισ. Ευρώ.

Η χρηματοδότηση της φάσης αναδιάρθρωσης μετά την έγκριση του σχεδίου εξετάζεται από τους πιθανούς χρηματοδότες. Η αναδιάρθρωση της South African Airlines θα δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια αειφόρος, ανταγωνιστική και αποτελεσματική αεροπορική εταιρεία με στρατηγικό εταίρο μετοχών που παραμένει στόχος της κυβέρνησης μέσω αυτής της άσκησης. Θα οδηγήσει στη διατήρηση των θέσεων εργασίας, όπου αυτό είναι εφικτό.

Η SAA αποτελεί βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί για να παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα στις αγορές της Νότιας Αφρικής, της αφρικανικής ηπείρου. Καθώς και για την εξυπηρέτηση επιλεγμένων διεθνών δρομολογίων. Οι συμμετέχοντες στην αεροπορική εταιρεία θα πρέπει τώρα να έχουν την πεποίθηση ότι η διαδικασία διάσωσης βρίσκεται σε σημαντικά πιο υγιή βάση. Καθώς και ότι οι επιβάτες και τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι εταίροι αεροπορικών εταιρειών μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν κρατήσεις αεροπορικών ταξιδιών με σαφήνεια στην SAA σύμφωνα με τους επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και την ίδια την South African Airways.

Πηγή

Περισσότερα Ταξιδιωτικά Νέα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. View more
Accept
Decline