Η Air Canada ξεκινά νωρίτερα από ποτέ τις πτήσεις Ελλάδας-Καναδά

 

Η Air Canada ξανάρχισε τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Καναδά.

Το εποχικό δρομολόγιο -το οποίο η αεροπορική εταιρεία προσδοκεί να παραμείνει στο μέλλον όλο τον χρόνο- μεταξύ Αθήνας και Τορόντο θα λειτουργεί από τις 28 Μαρτίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2022, ενώ προσφέρεται και το εποχικό δρομολόγιο  μεταξύ Αθήνας και Μόντρεαλ από 29 Μαρτίου έως τι2 21 Νοεμβρίου 2022. Και τα δύο δρομολόγια θα λειτουργούν καθημερινά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Οι πτήσεις της Air Canada από Αθήνα προς Τορόντο και Μόντρεαλ θα εκτελούνται με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, χωρητικότητας 450 επιβατών, με δυνατότητα επιλογής τριών κατηγοριών της υπηρεσίας: Economy, Premium Economy και Air Canada Signature Class που διαθέτει lie-flat καθιστικό.

Όλες οι πτήσεις έχουν προγραμματιστεί για τη βελτιστοποίηση της συνδεσιμότητας με την Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων 46 αεροδρομίων των ΗΠΑ. Οι θέσεις είναι διαθέσιμες για κράτηση στο aircanada.com, μέσω της εφαρμογής της Air Canada, στο 24/7 τηλεφωνικό κέντρο της Air Canada (00 800 1612 2040 038), σε ταξιδιωτικά 
πρακτορεία ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Air Canada Reservations στο +30 210 934 1322 (Δευτ.-Παρ.).

«Πρόκειται για πολύ συναρπαστικά νέα για τους πελάτες μας στην Ελλάδα που μπορούν να ξεκινήσουν να σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι τους και να ανακαλύψουν ξανά τον Καναδά», δήλωσε ο Stefano Casaregola, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada στην Ελλάδα. “Οι απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Τορόντο και Μόντρεαλ θα παρέχουν στους πελάτες μας στην Ελλάδα απευθείας σύνδεση με τον Καναδά και πέρα, καθώς οι χώρες ανοίγουν ξανά και τα μέτρα για τα σύνορα χαλαρώνουν κόσμος για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στο πλοίο.”

Με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της Air Canada για τη φετινή θερινή περίοδο, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντριας Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Air Canada ξανά φέτος στην Αθήνα, και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά!», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Η επανεκκίνηση των απευθείας συνδέσεών μας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο για τη θερινή περίοδο 2022, ενισχύει πολύ σημαντικά τη δια συνδεσιμότητα της πόλης και της χώρας μας και προσφέρει ξανά τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να απολαύσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Air Canada! Ευχόμαστε μια πολύ επιτυχημένη θερινή περίοδο στην Air Canada και παραμένουμε απόλυτα πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας!»

 

Air Canada

 

Φωτό: Από αριστερά, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece και η κ. Σαπφώ Τριαντάρη, Sales & Marketing Manager Greece & Cyprus, Air Canada

 

 

Air Canada

 

Φωτό: Η ομάδα του αεροδρομίου της Αθήνας με το πλήρωμα της Air Canada

 

Πηγή 

Περισσότερα Ταξιδιωτικά Νέα